HomeDienstenVoorbeeldenPrijzenContact

Website laten makenModellen & PrijzenDomein & HostingOnderhoudBestellenWeb-4-allContactLinks - sitemap

 

Onderhoud

Als uw website eenmaal online staat is het natuurlijk belangrijk om hem actueel te houden. Dat kunt u natuurlijk zelf doen maar wij kunnen u dat ook uit handen nemen. Dit onderhoud kunnen wij doen op basis van een uurtarief of u neemt een onderhoudspakket.

Dit onderhoudspakket kunt u direct afsluiten bij het bestellen van uw website maar u kunt dit ook op een later moment afsluiten.

Het onderhoudspakket is bedoeld om kleine wijzigingen door te voeren zoals aanpassen en/of wijzigen van teksten en foto's. Het onderhoudspakket is niet bedoeld om uw website te restylen of uit te breiden en geldt alleen voor de door ons geleverde website. 

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Pakket voor 3 uur    €   99,--         

Pakket voor 5 uur    € 149,--

Pakket voor 10 uur  € 269,--

Deze prijzen zijn excl. btw. en worden vooraf in rekening gebracht. Per keer zal de gebruikte tijd hiervan worden afgeboekt met een minimum van een kwartier. Regelmatig sturen wij u een overzicht van de gebruikte tijd.

Hebt u geen onderhoudspakket en u wilt toch een wijziging of aanpassing doorvoeren, geen probleem, wij brengen u dan alleen de gewerkte uren in rekening.

 

Portfolio

 

     
© 2011 web-4-all - - Een goedkope website laten maken bij Web-4-all.nl - 1-09-2011