HomeDienstenVoorbeeldenPrijzenContact

Website laten makenModellen & PrijzenDomein & HostingOnderhoudBestellenWeb-4-allContactLinks - sitemap

Een standaard website

Web-4-all maakt alleen standaard websites. Daardoor kunnen wij de prijzen laag houden. Voor bedrijven, particulieren en verenigingen is het nu mogelijk om een eigen goedkope website te laten bouwen en te onderhouden zonder veel rompslomp.

Een goedkope website laten bouwen door Web-4-all

U kiest één van de standaard website modellen en u geeft daarbij aan hoeveel pagina's u wenst. U levert ons uw logo, de tekst en foto's digitaal aan en wij plaatsen deze op uw site. Verder geeft u ons aan in welke kleuren de site moet worden opgebouwd. Als u de bovenstaande gegevens niet digitaal heeft kunt u ze ook naar ons opsturen en scannen wij ze voor u in. Aan het inscannen zijn wel extra kosten verbonden.

Als we de site klaar hebben, sturen wij u per email een link waarop u de site kunt bekijken. U kunt dan nog eventuele wijzigingen doorgeven en na uw goedkeuring zetten we de site dan online. Heeft u al een domeinnaam, dan koppelen wij daar uw website aan. Als u nog geen domeinnaam heeft, kies dan een naam die nog vrij is en wij vragen hem voor u aan in combinatie met een hostingpakket. Dan zorgen wij ervoor dat uw website z.s.m. online staat.

Onderhoud aan de website

Als uw standaard website eenmaal online staat, is het natuurlijk belangrijk om hem actueel te houden. Dat kunt u natuurlijk zelf doen maar wij kunnen dat ook voor u verzorgen. Dit onderhoud kunnen wij doen op basis van een uurtarief of u neemt een onderhoudspakket. Wilt u toch liever zelf uw teksten kunnen wijzigen, dan kunt u kiezen voor de tekstupdate module. Met de tekstupdate module kunt u op elk gewenst moment zelf uw tekst wijzigen op uw website.

Bent u er van overtuigd dat u via ons snel en voordelig uw eigen goedkope website kunt laten bouwen bestel dan nu de standaard website van uw keuze en wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk online bent.

Wilt u eerst nog meer informatie of direct een goedkope website laten bouwen, neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons.

Portfolio

 

     
© 2009 web-4-all - - Een goedkope website laten maken bij Web-4-all.nl - 24-03-2010